TR EN RU
Bayi Giriş
"Altın Mıknatıs" Ödüllerine Aspen Damgası
25/04/2013

Bu yıl 36. düzenlenen TURKEYBUILD İSTANBUL Yapı Fuarı'nda Aspen ve grup şirketi Dendro Parke, en iyi 3 stant tasarımına verilen "Altın Mıknatıs" ödüllerinde birincilik ve üçüncülük ödüllerinin sahibi oldu.

Mimari projeler odağında fark yaratan tasarımlara imza atan Aspen, 36. TURKEYBUILD İstanbul Yapı Fuarı'nda son iki yılda olduğu gibi stant tasarımıyla yine fark yarattı. Her yıl fuarın en başarılı stant tasarımlarına verilen Altın Mıknatıs Ödülleri'nde yine ilk 3'e başarısını gösteren Aspen, grup şirketi Dendro Parke'yle de birincilik ödülünün sahibi oldu.

Uluslararası birçok katılımcıyla Türk yapı sektörünün en büyük fuarlarından biri olan ve bu yıl 36. kez kapılarını açan TURKEYBUILD İstanbul Yapı Fuarı'nda her yıl geleneksel olarak amacına en uygun düzenlenmiş stant ödülleri veriliyor. 2010 ve 2011 yıllarında bu alanda iki kez 1.'lik ödülü bulunan Aspen, bu yıl da fuarın en iyi stant tasarımlarından birine imza atarak ödüle layık görüldü.

Bu yıl Oğuz Bayazıt Mimarlık'tan Yüksek Mimar Atıl Beçin tarafından tasarlanan ve fuarın en iyi 3'ncü standı seçilen Aspen standı, görsel açıdan etkileyici olmasının yanı sıra ürün yerleşimi ve ziyaretçilerin rahatlığı açısından da özenle düşünülmüş bir tasarıma sahip. Aspen grup şirketlerinden Dendro Parke ise yine Oğuz Bayazıt Mimarlık tarafından tasarlanan standı ile fuarın en iyi stant tasarımı seçilerek 1.'lik  ödülünü alma başarısını gösterdi.

Fuarda Persa Flush Modüler Bölme Duvar, Dorna Hareketli Bölme Duvar, Sinova, Vetrona Troldtekt, Armstrong Sismik Taşıyıcılı Metal Asma Tavan, Hook-on Metal Asma Tavan, Expanded ( Mesh Metal) Tecsom halılar, ürün gamına yeni eklenen OWA Planve ve OWA Trapez gibi ürünlerini sergileyen Aspen'in standı Salon 7, 361 numaralı alanda yer alıyor. Gerçek ahşaptan üretilen yenilikçi ve modern parke ürünlerini sergileyen Dendro Parke'nin birincilik kazanan standı ise Salon 7, 496 numaralı alanda bulunuyor. 
 

 
© 2021 ASPEN.Tüm hakları saklıdır.