TR EN RU
Bayi Giriş
Blog 

Yeni Ofisimizde, 2022'yi Yeniliklerle Karşılıyoruz

Yeni Ofisimizde, 2022'yi Yeniliklerle Karşılıyoruz
31/12/2021

ASPEN olarak kurulduğu günden bu yana kaliteli ürün sunma, yerel tesislerde son teknoloji ile üretim yapma ve uygun fiyat sağlama bilinciyle çalışmaktayız.

Başarılı ve tecrübeli geçmişiyle dünya yapı sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan ASPEN olarak, 2022 yılını yeni ofisimizde, yeniliklerle karşılıyoruz. 

 

Kurulduğu günden bu yana yapı sektörüne modern mimarinin gereklilikleriyle paralel; malzeme çeşitliliği ve uygulama yöntemleri sunan ASPEN, günden güne gücünü artırarak sektördeki uzman marka konumunu pekiştirmektedir.

ASPEN, mekânı oluşturan tüm boyutlara en kaliteli çözümleri sunma felsefesinin arkasında duran, Tavan ve Zemin ürünleriyle mekânın altını ve üstünü biçimlendirirken, estetik ve fonksiyonelliğin göze çarptığı Bölme Duvar Sistemleriyle yapılarda yaşam kalitesini maksimum düzeye çıkartmakta, LED Aydınlatma Sistemleri ile de yaşam ve çalışma alanlarına ışık tutmaktadır.

Yenilenen ofisimizde de modern mimarinin gücünü, estetik ve fonksiyonellikle bir araya getiriyoruz. Jeyan Ülkü Mimarlık tarafından 2021 yılında tasarlanan Aspen ve Dendro Genel Müdürlük projesi, yenilikçi ve modern çizgilere sahip 2 kata yayılan yaklaşık 1500 metrekare alandan oluşmaktadır.  Grup markası Dendro Parke A.Ş. ile kullanılan ofisin 2 farklı katında ASPEN ve Dendro’nun kendi ürünlerinin kullanıldığı farklı fonksiyona sahip birçok çalışma alanı ve ortak kullanıma sahip alanlar bulunmaktadır. Ayrıca ofis içerisinde genç sanatçıların yaptığı özel çalışmalara da yer veriliyor.

 

Genel Müdürlük binamızın tasarımına ve kullanılan ürünlere göz atalım:

 

2. Kat / Bölme Duvar Departmanı, Kullanılan Ürün: Mesh Line




Toplantı Odaları / Kullanılan Ürün: OLOF



 Projede ayrıca Aspen’in SEPERA DG-87, SEPERA DM-Flush, SEPERA DM-62 Flush, SEPERA MOVE, SEPERA DOOR ürünleri kullanılmıştır.

 

*Fotoğraflar Ali Bekman tarafından çekilmiştir.

 

Sizlere de yeniliklerle dolu bir yıl dileriz!

© 2021 ASPEN.Tüm hakları saklıdır.