TR EN RU
Bayi Giriş
Blog 

Rönesans Holding Merkez Ofis İç Mekân Tasarımı

Rönesans Holding Merkez Ofis İç Mekân Tasarımı
02/11/2023

Rönesans Holding Ofisi çalışanların günün büyük bir bölümünü geçirdiği; çalışma, dinlenme ve yemek molası gibi çeşitli aktivitelerin gerçekleştiği bir alan olduğundan, iç mimarisi büyük bir öneme sahiptir. İç tasarım bu bağlamda sadece şirketin kurumsal kimliğini yansıtmakla kalmıyor, aynı zamanda çalışanlarına konforlu, güvenli ve ilham veren bir iş ortamı sunmanın önemli bir parçası haline geliyor. Projeyi gerçeğe dönüştüren Yazgan Mimarlık, ASPEN'in çağdaş ve yaratıcı asma tavan, bölme duvar ve yükseltilmiş döşeme sistemleriyle, iş ortamının görsel ve işlevsel açıdan üst düzey olanaklar sunan tasarımını başarıyla gerçekleştirdi.


Rönesans Holding merkez ofis iç tasarımı/ ©Emre Dörter


Kullanılan Ürünler

SEPERA SG-40/SG-55 Bölme Duvar sistemleri, cam cama modülleri kullanarak şeffaf ve modern bir iş ortamı tasarlamış, aynı zamanda farklı alanları belirgin bir şekilde ayırarak özel çalışma bölgeleri oluşturmuştur. SEPERA DM-FLUSH Bölme Duvar sistemleri ise, çerçevesiz cam yüzeylerin zarafetini ve modernliğini yansıtmanın yanı sıra ses yalıtımını da üst düzeye çıkarmıştır.

Rönesans Holding ofisinde bölme duvarların kullanımı/ ©Emre Dörter

Ahşap kullanımı, çalışma alanında sıcaklık ve rahatlık hissi yaratmada önemli bir rol oynamıştır. SEPIA Ahşap Asma Tavan Sistemleri, açık çalışma alanlarında ve toplantı odalarında göz alıcı bir estetik sunarak çalışanların iş motivasyonunu artırmıştır. Ayrıca SEPIA Baffle Ahşap Asma Tavan sistemleri, modüler tasarımı sayesinde panellerin hızlı bir şekilde değiştirilebilmesine olanak sağlayarak işlevselliği artırmıştır.

Rönesans Holding merkez ofis ahşap asma tavanların kullanımı/ ©Emre Dörter

TARGA Yükseltilmiş Döşeme sistemleri zeminde tercih edilerek, taşıyıcı döşeme altında mekanik sistemlerin gizlendiği şık bir alan yaratılmıştır. Sunta özlü ve alüminyum kaplı panellerin üst yüzeylerinde LVT (Lüks Vinil Karo) kaplama kullanılması, zeminin sadece işlevsel değil aynı zamanda estetik açıdan da tatmin edici olmasını sağlamıştır.

Rönesans Holding ofis binasında yükseltilmiş zemin sistemlerinin uygulanışı/ ©Emre Dörter

Rönesans Holding'in bu iç mekân tasarımı, şirketin kurumsal kimliğini yansıtmanın ötesinde, çalışanların işlerine daha fazla uyum sağlamalarını sağlayacak, rahat, konforlu ve estetik bir iş ortamı oluşturmanın mükemmel bir örneğini sunuyor. ASPEN ürünleri, şıklık ve estetik açısından üst düzey çözümler sunarak, ofis içinde olumlu bir atmosferin oluşturulmasına büyük katkıda bulunmuştur.


Kaynaklar:

https://ronesans.com/biz-kimiz

© 2021 ASPEN.Tüm hakları saklıdır.