TR EN RU
Bayi Giriş
Blog 

OFİSLERDE TAVAN ÇÖZÜMLERİ

OFİSLERDE TAVAN ÇÖZÜMLERİ
07/01/2022

Asma tavanlar; malzeme tercihleriyle mekana mimari estetik katarak, dekorasyona katkıda bulunurken aynı zamanda ses ve ısı yalıtımına olanak sağlayan mimari bir elemandır. Asma tavanlar, çok geniş proje tiplerinde birçok farklı şekilde uygulanmaktadır.

Yaşamın her alanında karşımıza çıkan asma tavan çözümleri; evlerimizde genellikle alçıpanel ile yapılmakta iken daha büyük ölçekli projelerde ise, metal (galvanize çelik, alüminyum vb.), akustik ürünler, taşyünü, gibi farklı malzemeler özelinde de uygulanmaktadır.

ASPEN olarak yıllar içerisinde metal ve ahşap asma tavanlarımız ile birçok değerli projede yer almış bulunmaktayız. Galataport, CNR İstanbul Fuar Merkezi, Muscat Uluslararası Havalimanı, Pelican Mall AVM, Dalaman Havalimanı, Milas Bodrum Havalimanı, Pulkovo Havalimanı gibi kamusal ve özel projelerin yanı sıra asma tavan çözümlerimizle ofis projelerinin de tasarımına katkıda bulunduk;


Ofislerin iç tasarımlarına kolayca uyum sağlayıp, dekorasyonun bir parçası haline gelen asma tavan çözümleri, çalışanların verimliliğini de arttırmaktadır. Kişilerin daha rahat bir atmosferde çalışmalarına devam edebilmeleri için oluşturulacak tasarımlarda asma tavan çözümlerinin etkisini fazlasıyla görebilmekteyiz.

Her biri titizlikle tasarlanan projelerde, tavan tasarımlarının da özel olarak oluşturulması tercih edilmektedir. Kullanılmak istenen ana yapı malzemesi, ürünün kendi özellikleri vb. göz önüne alınarak asma tavan çözümlerimizle, ofislerinizde istediğiniz etki alanları oluşturabilirsiniz. Geometrik çizgileri, ürün özellikleri ve hatta size özel tasarlanmış çözümlerimizle metal ve ahşap asma tavanlarımız profesyonel ekibimizin desteğiyle kolay ve pratik bir şekilde uygulanmaktadır.


Referans projelerimiz üzerinden, ASPEN'in sizlere sunduğu asma tavan çözümlerini inceleyelim!


Trendyol Campus

Erginoğlu & Çalışlar Mimarlık tarafından tasarlanan, yenilikçi ve vizyoner duruşuyla Türkiye’de e-ticaret siteleri arasında ilk sırada gelen Trendyol’un Maslak’ta bulunan Trendyol Campus projesinin asma tavanları markanın duruşuyla kesişen yenilikçi çizgileriyle tasarlandı.

Koridor alanlarında, farklı detay ve ölçüdeki koridorlar için ideal çözüm sunmak üzere tasarlan Integra Hook-On Koridor ve Integra Hook-On Plank ürünlerinin tercih edildiği ofis projesinin yeme - içme alanlarında Integra Lineer Metal Baffle Sistem R ve Lumuner Metal Baffle LED, çalışma ofislerinde ise bütün tavan sistemleri ile uyumlu LED aydınlatma armatürü olan Lumuner Box Line  modelleri kullanılmıştır. 



Yemeksepeti Park

Yemeksepeti Park, son zamanda dünyanın gelişen ofis tasarımlarına göre dinamik bir şekilde Erginoğlu & Çalışlar Mimarlık iş birliğiyle tasarlandı.

Yemeksepeti,İstanbul – Levent’te ASPEN’in asma tavan çözümleriyle birlikte, çalışanlarına ferah bir ofis ortamında çalışma imkanı sunuyor.

Gizli taşıyıcılar ile asma tavan yüzeyinde sürekli monolitik bir görüntü oluşturulmasına imkan sağlayan Integra Expanded Hook-On Plank, Yemeksepeti Park’ın açık ofis alanlarının tavanında tercih edilmiştir. 



Rönesans Holding Ankara Ofis

 

Uluslararası müteahhitlik şirketi olan Rönesans Holding’in Ankara ofisi, Yazgan Mimarlık tarafından tasarlanmıştır. 

Yenilikçi ve konforlu tasarımıyla çalışanlarına verimli çalışma alanları sunan ofisin tavan çözümlerinde; Sepia Grill Ahşap asma tavan tercih edilmiştir.



Selüz Kimya Aroma Binası

Selüz Kimya Aroma Binası, Mimar Hasan Özdemir’in tasarımıyla modern ve yenilikçe bir ofis olarak karşımıza çıkmaktadır. İstanbul – Silivri’de bulunan binalarıyla, çalışanlar için keyifli ve yaşayan bir ofis ortamı oluşturulmuştur.

Ofis alanlarının tavanlarında ASPEN'in Integra Clip-in Heavy Duty, Integra Ada Panel , Integra Lineer ve Lumuner Box Line modelleri tercih edilerek iç tasarımla uyumlu çalışma alanları oluşturulmasına katkıda bulunulmuştur. 


ASPEN'in inovatif ürünleriyle yer aldığı tüm projelere ulaşmak için tıklayınız.



Kaynakça: archdaily.com,

                   aspen.com.tr  

 

© 2021 ASPEN.Tüm hakları saklıdır.