TR EN RU
Bayi Giriş
Blog 

KLİMAT İKLİMLİ TAVANLAR

KLİMAT İKLİMLİ TAVANLAR
19/11/2021

Günümüzde gelişen teknoloji ile yeşil bina sertifikalı (Leed, BREEAM, DGNB vb.) akıllı binaların artması ve çevre dostu prensibe sahip, enerji tasarruflu ürünlerin kullanımının yaygınlaşmasından yola çıkarak Aspen Integra İklimlendirmeli Metal Asma Tavan Sistemlerini piyasaya sunmuştur.

Klimat İklimli Tavan Panelleri neme dayanıklı olacak şekilde alüminyum veya galvanize çelik hammaddeden düz, mesh ve perforeli seçenekleriyle üretilmektedir.

Tüm metal asma tavanlarına entegre edilebilen iklimlendirme sistemleri, özel montaj sistemi sayesinde panellere göre özel olarak üretilen borulama üniteleri kolaylıkla monte edilir. Bununla birlikte görsel estetik olarak hem gizli iklimlendirme (ısı yalıtımı) sistemine sahip olması hem de akustik kumaş, kaya yünü kullanımı ile ses yalıtımı sağlaması gibi avantajları bulunmaktadır.

Ofisler, Bankalar, Hastaneler, Okullar, Oteller, İdari Binalar. vb alanlarda kullanıma uygun Integra Klimat İklimli Tavanlar Clip-in, Hook-On, Perspekta, Expanded ve Ada Panel olmak üzere, taşıyıcı sistemine göre farklılaşan 5 ana sistemden oluşmaktadır.


KLİMAT SİSTEM AVANTAJLARI:

● Düşük enerji kullanımı / enerji tasarrufu

● Klima ve radyatör gibi havalandırma sistemlerinin kullanılmasına ihtiyaç bırakmadığı için ortamda görsel estetik

● Termal radyasyona bağlı yüksek soğutma kapasitesi

● Sessiz ofislerde verimli ve rahat çalışma ortamı sağlayabilme

● Düşük bakım ve servis maliyetleri

● Soğutma sisteminde hava yerine su kullanılması sebebiyle küçük tedarik kesiti; dolayısı ile dar alanda uygulanabilme özelliği

● Tam modüler veya yüzer tavana entegre edilebilme

● Akustik özellik

● Mıknatıs sistemi ile ister yerinde ister fabrikada kolay montaj olanağı

● Aydınlatma sistemleri ile tam entegrasyon olanağı

● Özgür mimari tasarım seçenekleri

© 2021 ASPEN.Tüm hakları saklıdır.