TR EN RU
Bayi Giriş
Blog 

İç Mekânda Ahşap Asma Tavan Sistemlerinin Kullanım Avantajları

İç Mekânda Ahşap Asma Tavan Sistemlerinin Kullanım Avantajları
26/01/2023
ASPEN


ASPEN [Sepia] Ahşap Asma Tavan ve Duvar Ürünlerinden ‘’Open Cell’’

Ahşap asma tavan sistemleri, iç mekân tasarımına estetik değer katarak projeyi çekici kılan bir yapı malzemeleridir. İç mekâna güzel bir görünüm kazandırarak özgün bir atmosfere dönüştürür. Ahşap asma tavan sistemleri, teknik özellikleri ile iç mekânın performansını güçlendirir. Kullanıldığı ortamın nem düzeyini dengede tutar ve akustik konfora sahip olmasını sağlar. Bu hafta, doğadan aldığımız ilhamla tasarladığımız ürünlerimize ve projelere modern bir kimlik kazandıran ahşap asma tavan ürünlerimizin  kullanım avantajlarına yakından bakıyoruz.


ASPEN [Sepia] Ahşap Asma Tavan ve Duvar Ürünlerinden ‘’Özel Çözüm’’

1- Estetik Görünüm

Ahşap asma tavan sistemleri, iç mekânları özel alanlara dönüştürmek için en yenilikçi asma tavan sistemlerinden biridir. Ahşabın doğal yapısı ile bulunduğu ortama sıcak bir izlenim kazandırır ve iç mekânın genel görünümünü iyileştirir. Mekanı daha zengin gösterir. ASPEN [Sepia] Ahşap Asma Tavan ve Duvar Sistemlerimizden Özel Çözüm ürünlerimiz, projede estetik değerlerle ön plana çıkmak isteyenler için özel olarak tasarlanmaktadır. Projeye özel olarak hazırlanan panellerimiz, iç mekâna özel bir kimlik kazandırmaktadır.

ASPEN [Sepia] Ahşap Asma Tavan ve Duvar Ürünlerinden ‘’Grill’’

2-Isı ve Nem Dengeleme

Ahşap asma tavan sistemleri doğal yapısı ile iç mekânın sıcaklığını ve nem düzeyini dengeler. Bu özellikler, iç mekânda rahat ve konforlu bir ortamın oluşmasını sağlar. İç ortamın ısı dengesini koruduğu için ısı verimliliği sağlar.

ASPEN [Sepia] Ahşap Asma Tavan ve Duvar Ürünlerinden ‘’Akustik Panel’’

3-Akustik Konfor

Ahşap asma tavan sistemleri, iç mekânda akustik konfor sağlar. Paneller delikli yapısı ile ses yutucu özelliktedir. Yansıtıcı yüzeye sahip ahşap asma tavan sistemleri ise büyük boyutlu iç mekânlarda sesin mekân içinde eşit olarak yayılmasına olarak tanır. Hacim akustiğini optimize ettiği için ses konforunun öncül olduğu projelerde kullanılabilecek en uygun asma tavan sistemleridir. [Sepia] Ahşap Asma Tavan ve Duvar sistemlerimizden akustik panellerimiz; Lay-in Sistem, Kanal Taşıyıcılı Sistem ve Gizli Taşıyıcılı Sistem ürünlerimiz birçok projenin akustik ihtiyacına çözüm sunmuştur. 

ASPEN [Sepia] Ahşap Asma Tavan ve Duvar Ürünlerinden ‘’Lineer’’

4-Çevre Dostu

Ahşap asma tavan sistemleri, doğal malzemeden üretildiğinden çevre için dost yapı malzemeleridir. Asma tavan sistemleri modüler olarak üretilir ve sökülüp tekrar farklı bir mekânında yeniden kullanılabilir. Kullanım ömrünü tamamlayan paneller geri dönüştürülebilir.

Ahşap asma tavan sistemleri projeler için estetik, çekici ve fonksiyonel özellikler sunan çözümlerdir. Kullanılan mekânın sıcaklığını ve nem düzeyini dengede tutar, akustik konfor sağlar ve çevre dostudur. Sonuç olarak, asma tavan sistemlerini tercih etmek projeler için verilebilecek en uygun karar olacaktır.

ASPEN olarak özgün tasarım, kalite ve ürün çeşitliliği değerlerimiz ile üretime hız kesmeden devam ediyor; asma tavan (ahşap/metal), bölme duvar, yükseltilmiş döşeme ve LED aydınlatma ürünlerimiz ile yapıların tasarımına estetik bir boyut katıyoruz. Bu hafta, ahşap asma tavan sistemlerinin fark yaratan özelliklerine değindik. Diğer yazılarımıza erişebilmek için www.aspen.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

© 2021 ASPEN.Tüm hakları saklıdır.