TR EN RU
Bayi Giriş
Blog 

Dinamik Bir Ofis Binası: YEMEKSEPETİ

Dinamik Bir Ofis Binası: YEMEKSEPETİ
15/09/2022
Aspen

Görsel Erginoğlu & Çalışlar Mimarlık’ın resmi sitesi ecarch.com adresinden alıntılanmıştır.


Türkiye’nin önde gelen girişimci şirketi Yemeksepeti, Erginoğlu & Çalışlar Mimarlık’ın mimari tasarımdaki yaratıcı yaklaşımı ile yönetim merkezi binasında sofistike mekânlar oluşturdu. Bu mekânlar oluşturulurken ASPEN ürünleri tercih edildi. Hangi ürünlere yer verdiğimize gelin bir de yakından bakalım. [SEPERA] Bölme duvar sistemlerimizden Sepera Move, SEPERA RUBİKS SG ve INTEGRA metal asma tavan ürünlerimiz ile Yemeksepeti Park, Yemeksepeti Banabi projesinde ürünlerimiz ile yer almaktan mutluluk duyuyoruz.



Yemeksepeti Park
2017 yılında faaliyete geçen ofis binası, Levent’de yer alıyor. Türkiye’nin ilk online yemek sipariş uygulaması olan Yemeksepeti’nin yönetim merkezi binası, monoton çalışma tarzına karşı duruyor. ASPEN ve onun sunduğu inovatif ürünler, çalışma mekânlarını modern ve ferah bir görünüme kavuşturuyor. Yemeksepeti Kampüs projesinden sonra, Yemeksepeti Park ve Yemeksepeti Banabi projeleri yaklaşık 6 ay gibi kısa bir sürede, ofis binasının iç tasarım projesini tamamlandı. Bu projelerde ASPEN dokunuşları yer aldı.



Ürünlerimiz ve Yemeksepeti
Yemeksepeti yönetim ofisinin sahip olduğu tasarım yaklaşımı diğer ofislere örnek niteliğinde olması ile dikkat çekiyor. Ofisin dinamik iç yapısı tüm katlar boyunca devam etmiş; mekân içinde özel tasarıma sahip amorf formlu mobilyalar, her kata özel renk konsepti ve açık ofis teması ile esnek çalışma ortamları oluşturulmuştur. Projenin çözüm ortaklarından biri ASPEN olmuştur. Duvardan tavana tüm malzemeleri ASPEN ürünleri ile üretilmiş olan SEPERA ‘’RUBİKS SG Modüler Küp Sistemi’’ kendi başına ayakta duran yapısıyla toplantı, çalışma veya görüşme odası gibi işlevlerle ofis binasının açık plan yapısına esnek kullanımlı alanlar yaratmasını sağlamıştır.Tavan çözümlerinde tercih edilen [INTEGRA] Hook-on Plank ise gizli taşıyıcı detayı ile tavandaki rahatsız görünümü kapatmış ve iç mekânda tavanın monolitik bir görüntü oluşturmasını sağlamıştır.

Modern tasarım anlayışına ev sahipliği yapan ASPEN; mekanı oluşturan tüm boyutlara yaratıcı çözümler sunuyor ve modern mimarinin gücünü, estetik ve fonksiyonellikle bir araya getiriyor. Yemeksepeti Park ve Yemeksepeti Banabi projelerinde kullanmış olduğumuz ürünler ile sunmuş olduğumuz yaratıcı çözümleri yakından görebilirsiniz. Mekâna bütünsellik sağlayarak, projelerde ürünlerimiz ile tasarlanan konseptleri tamamlamaktayız.



Yemeksepeti projesinde birçok yenilikçi ürünümüz ile yer aldık. İnovatif, modern ve kaliteli ürünlerimiz ile projelerde tercih edilen bir marka olmaya devam ediyoruz. ASPEN olarak özgün tasarım, kalite ve ürün çeşitliliği değerlerimiz ile üretime hız kesmeden devam ediyor; asma tavan, bölme duvar, zemin ve LED aydınlatma ürünlerimiz ile yapıların tasarımına estetik bir boyut katıyoruz. Geniş ürün gamımıza ve güncel tasarım konularını derlediğimiz yazılarımıza erişebilmek için www.aspen.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynakça:

aspen.com.tr

ecarch.com

© 2021 ASPEN.Tüm hakları saklıdır.