TR EN RU
Bayi Giriş
Blog 

Dinamik Bir Çalışma Ortamı; ASPEN Genel Merkez Ofisi

Dinamik Bir Çalışma Ortamı; ASPEN Genel Merkez Ofisi
04/08/2022
Aspen


ASPEN, bu zamana kadar sayısız birçok projenin hayata geçirilmesinde aracı olmuştur. Bu yazımızda bir projenin ana kahramanı olarak karşınıza çıkmakta ve Genel Merkez Ofisimizi sizlere yakından anlatmaktayız. ASPEN Yapı ve Zemin’in; İstanbul’daki Genel Merkez Ofisi, çalışma hayatını keyifli kılan yeni bir tasarım anlayışıyla yenilendi. Genel Merkez Ofisi’nde, ASPEN’in sahip olduğu geniş ürün yelpazesi kullanılarak adeta bir showroom yaratıldı.


Ofis denilince akla gelen ilk şey; katı, stabile olmuş çalışma ortamına sahip bir alandır. Yakın zamanda değiştirilmeye çalışılan bu algı, birçok yaratıcı proje ile ülkemizde de yer almaya başlamıştır. ASPEN Genel Merkez projesi son yıllarda değişen bu algının Türkiye’deki temsilci örneği niteliğinde olmakla birlikte bu konuda diğer projelere öncülük edecek birçok özelliği bünyesinde barındırıyor. Canlı ve bir o kadar eğlenceli atmosfere sahip Genel Merkez Ofisi, şirket ve şahıs değerlerini tasarımın merkezinde bir araya getiriyor. Nasıl mı?



Dinamik Ürün Kombinasyonu

Genel Merkez Ofisi’nin tasarımında yer alan ASPEN ürünleri, ofis binasının her köşesinde kendi yerini bulmuş durumdadır. ASPEN’in dinamik ve inovatif ürünleri, ofis tasarımının birbirine bağlanmasına ve bütünlük oluşturmasına katkı sunuyor. Ofiste kullanılan renkli INTEGRA Asma Tavan Sistemleri, ahşap görünümlü metal tavanlar, SEPIA Lineer Ahşap Paneller, entegre LUMUNER Led Aydınlatma, mekânı ikiye ayıran SEPERA Bölme Duvar, zeminde TARGA Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri ve diğer ürünler birbiriyle uyumlu bir ilişki kurarak ASPEN Genel Merkez Ofisi’nin tasarımı aracılığıyla özel çözümler sunuyor. Ofisin yaratıcı atmosferini bütünleştiren yapı bileşenleri ile yapıya destek oluyor.



Renk Uyumu
ASPEN’in sahip olduğu yenilikçi ve modern ürünlerinin Genel Merkez Ofisi’nin tasarımında kullanılması, çalışma ortamının adeta yaşayan bir showroom olarak karşımıza çıkmasını sağlıyor. Modern çizgileri ve duyguları harekete geçiren renkleriyle yenilikçi ürünler, çalışanlar için keyifli vakitlerin geçirilmesini sağlayacak heyecanlı bir çalışma ortamı yaratıyor. Yaptığımız her şeyde renklerin hayatın merkezinde yer aldığı gerçeğiyle, kırmızı ve toprak tonlarının karışımı olan sıcak kiremit renginin hakim olduğu toplantı salonunda olduğu gibi; kullanılan renkler mekânın daha enerjik ve odaklanmayı kolaylaştıracak bir çalışma ortamına dönüşmesinde katkıda bulunuyor.


Ofisteki çalışma hayatını iyi analiz eden, renkleri ve dokuları doğru yerde kullanan tasarımın sahibi ise Türkiye’nin önde gelen iç mimarlık ofislerinden Jeyan Ülkü Mimarlık’a ait.

Genel Merkez Ofis’imizi tanıttığımız bu yazımızda yer alan ASPEN ürünlerini ve diğer, tasarım haberlerini derlediğimiz yazılarımızı incelemek için www.aspen.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Mimar: Jeyan ÜLKÜ

Fotoğraflar: Ali BEKMAN


© 2021 ASPEN.Tüm hakları saklıdır.