TR EN RU
Bayi Giriş
Blog 

Bir Ofis Mekânından Daha Fazlası; Trendyol Kampüs

Bir Ofis Mekânından Daha Fazlası; Trendyol Kampüs
29/12/2022
ASPEN

Görsel Erginoğlu &  Çalışlar Mimarlık’ın resmi sitesi ecarch.com adresinden alıntılanmıştır.


Dünyanın önde gelen e-ticaret firmalarından biri olan Trendyol, Türkiye’nin lider mimari tasarım ofisi Erginoğlu & Çalışlar Mimarlık ile yaratıcı bir projeye imza attı. ASPEN olarak inovatif ve fonksiyonel ürünlerimiz ile yer aldığımız bu yenilikçi proje, dinamik bir iç mekâna sahip. Alışılagelen ofis yapılardan oldukça farklı bir yapısı olan ‘Trendyol Kampüs’ e ve iç mekânında hangi ürünlerimiz ile yer aldığımıza gelin hep birlikte bir de yakından bakalım.


[LUMUNER] LED Aydınlatma ve [INTEGRA] Metal Asma Tavan sistemlerimiz ile Trendyol Kampüs projesinde yerimizi aldık.



2019 yılında yapımına başlanan ve 2020’de tamamlanan ofis, Maslak, İstanbul’da konumlanmaktadır. Trendyol Kampüs’te hiyerarşik bir tavır sergileyen odalar yerine, herkesin ortak kullanabileceği serbest çalışma mekânları tercih edilmiştir. Yoğun tesisat hatlarını gizleyerek iç mekânda ferah ve modern görünüm sağlayan tavan sistemleri için ASPEN’in [INTEGRA] Metal Asma Tavan sistemleri tercih edilmiştir.

Görsel Erginoğlu &  Çalışlar Mimarlık’ın resmi sitesi ecarch.com adresinden alıntılanmıştır.

Trendyol Kampüs’te dikkat çeken bir diğer ayrıntı ise ekibin çalışma hızına yaratıcı ve yeni sirkülasyon alanları ile destek sağlamak olmuştur. Erginoğlu & Çalışlar Mimarlık, 5 katlı alanın iç mekânında asansör ve merdivene ek olarak, galeri boşluğuna yeni bir ulaşım ağı daha ekleme kararı almıştır.  Bunun için galeride kırmızı renkli bir rampa kullanılmıştır.


Görsel Erginoğlu &  Çalışlar Mimarlık’ın resmi sitesi ecarch.com adresinden alıntılanmıştır.

Trendyol Kampüs bir gökdelenin altını kullanmaktadır. Ofis kullanımına dönüştürülmeden önce bir alışveriş merkezi için ayrılmış olan alanda ışığın kullanımı önemli bir kriter olmuştur. Ofiste aydınlatma konforunu sağlamak için ASPEN ürünleri tercih edilmiştir. ASPEN’in yenilikçi ve modern ürünlerinden biri olan [LUMUNER] sistemleri, aydınlatma sorununa etkileyici çözümler sunmuştur.



Yoğun sirkülasyon ağını karşılayan geniş alanlarda, farklı detay ve ölçülere uyum sağlayan ‘'INTEGRA Expanded” asma tavan sistemlerimiz tercih edilmiştir. [INTEGRA] serisi ürünümüz olan Hook-on Expanded, iç mekânda alanı daha ferah bir görünüme kavuşturmuştur. Asma tavan sistemlerimizle tamamen uyumlu olan [LUMUNER] LED aydınlatma ürünlerimiz ise Trendyol Kampüs’te aydınlatma çözümü sağlamıştır. ‘’LUMUNER Plank Line” ürünümüzün tercih edildiği projede, iç mekânın aydınlatma ihtiyacı şık bir yolla tamamlanmıştır.

Fonksiyonel, modern ve kaliteli ürünlerimiz ile projelerde tercih edilen bir marka olmaya devam ederken, Trendyol Kampüs projesinde birçok yenilikçi ürünümüz ile yer aldık. ASPEN olarak özgün tasarım, kalite ve ürün çeşitliliği değerlerimiz ile üretime hız kesmeden devam ediyor; asma tavan, bölme duvar, zemin ve LED aydınlatma ürünlerimiz ile yapıların tasarımına estetik bir boyut katıyoruz. Geniş ürün gamımıza ve güncel tasarım konularını derlediğimiz yazılarımıza erişebilmek için www.aspen.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.


Kaynakça:

aspen.com.tr

ecarch.com


© 2021 ASPEN.Tüm hakları saklıdır.